Bellypaint

Ben je zwanger? Bij ons kan je ook je buik laten airbrushen. We gebruiken hiervoor vloeibare schmink op waterbasis. Deze is natuurlijk veilig voor jou en je kindje. Afhankelijk van de grootte van je buik is een bellybrush tussen de 30 en 36 weken het meest geschikt om te maken.

Heb jij een leuke tekening of afbeelding die je graag op je buik zou willen hebben? Neem deze mee naar de afspraak en wij maken deze voor jou zo mooi mogelijk na. Heb je nog geen idee wat je wil hebben of wat mooi zou kunnen zijn? Dit is ook geen probleem. Wij hebben genoeg voorbeelden en idee├źn om jou te helpen iets te vinden wat jij graag zou willen.

Lijkt het jou leuk om in plaats van een bellypaint een tattoo op je zwangere buik te zetten? Dit kan natuurlijk ook! Kijk dan voor meer informatie bij tattoo om te lezen hoe dit in zijn werk gaat.

Wij werken samen met een fotograaf die jou met je beschilderde buik op de foto kan zetten. Je partner mag natuurlijk ook op de foto. Wilt u graag dat deze fotograaf aanwezig is en daadwerkelijk foto’s gaat maken? Meld dit dan van te voren aan ons, zodat wij de fotograaf kunnen benaderen en hij tijd vrij kan maken.