Tattoo

Heb je altijd al een keer willen zien hoe een tattoo jou zou staan? Dit kunnen wij voor je regelen met een tijdelijke tattoo! Het is een orgineel en cool idee om dit op je feest of op een festival te gebruiken.

Kies voor een enkele afbeelding zoals een skull of een birdcage of laat meteen een mooie sleeve airbrushen. Wat je ook wil, wij kunnen het maken! Wij nemen ook altijd een map mee met voorbeelden erin. Hier kan je dus ook nog tussen kijken als je zelf nog geen idee hebt wat je zou willen.

Leeftijd speelt geen rol, zowel volwassenen als kinderen kunnen een tattoo krijgen bij ons. Het wordt met speciale schmink aangebracht. Wil je hem eraf? Dit is geen probleem. Het is afwasbaar!

Heb je een feest met zowel volwassenen en kinderen? Misschien is het een leuk idee om dan te gaan schminken en tattoos zetten. Zodat alle leeftijden iets leuks hebben om te doen. Kijk bij schminken om meer informatie hierover te lezen.

Wij hebben personeel die speciaal voor het schminken van tattoos bij ons zijn. Zij zijn professioneel opgeleid om tattoos te zetten en kunnen heel goed tekenen. Dit zorgt natuurlijk voor heel mooi resultaat.